Over ons

MobileMoney™ biedt een totaaloplossing voor zowel de mobiele- als online entertainment markt. Zo dragen wij zorg voor een efficiënte afhandeling van bestellingen, betalingen en de distributie. Het gehele proces kan geheel volgens het 'White Label' concept worden geregeld in de stijl van jouw website.

 

Deloitte Fast 50 - MobileMoney™ op plaats 4!! Lees meer.

Naast de totaaloplossing die geboden wordt voor de entertainment markt, is MobileMoney™ uniek met haar service op het gebied van Micropayments. Dit betaalsysteem is eenvoudig in gebruik en voor veel doeleinden inzetbaar. Denk eens aan het verkopen van digitale producten, fysieke producten en diensten of bijvoorbeeld het ontvangen van donaties.

Wij houden ons actief bezig met de trends in de internationale markt en vertalen deze naar unieke acties binnen het MobileMoney™ Affiliate systeem. Wij maken hierbij gebruik van onze contacten in de markt om voor jou kant-en-klare promotionele acties beschikbaar te stellen.

Missie & Visie
Als pionier binnen de branche geloven wij in online en mobiel als hét entertainment platform van de toekomst. Om deze visie om te zetten in realiteit zijn wij vastbesloten om de online en mobiele ervaring van onze klanten en partners naar een hoger niveau te brengen.

MobileMoney™ is onderdeel van Techno Design IP.